Se adoptiotietopaketti tuli! En ole vielä ihan kokonaan sitä ehtinyt lukea, mutta hyvään alkuun olen päässyt. Ihan hirveesti ei uutta tietoa tullut, koska mä olen viihtynyt noilla adoptioaiheisilla sivuilla jo kymmenen vuotta säännöllisesti ja seurannut muutekin kaikkia adoptioaiheisia lehtijuttuja, yms. Mutta aina silti jotain mielenkiintoista tietoa löytyy. Ja onhan tos mukana sitten ihan niitä lomakkeitakin, että jos se adoptio tulee ajankohtaiseksi, niin voi heti ryhtyä rekisteröitymään ja anomaan jäsenyyksiä. Ehkä odotin vieläkin kattavampaa pakettia, mutta hyvähän tämäkin on! Kyllä täs kaikki asiat löytyy, mitä pitääkin.

Vatsa pitää omituista elämää. En tiedä, onko se noista lääkkeistä vai jostain muusta. Mutta nyt on jo neljäs päivä, kun vasta boikotoi jotain. Enkä tiedä syöneeni mitään sopimatontakaan... Katson vielä vähän aikaa, josko se rauhoittuisi itsekseen.

Terolutit menee tosiaan toista kierrosta eli menkkoja odotetaan saapuvaksi tuossa puolentoista tai kahden viikon kuluttua.